Vastaanpa tässä samalla Ms. Nutcasen kommenttiinkin, eli ei mulla mitään miestä ole. Eikä varmaan tulekaan tällä vitutuksen asteella.

Päällä on perustavaa laatua oleva syys- tai marrasvitutus. Tympäisee, kiukuttaa, ahdistaa, ja joo, sanoinko jo, että VITUTTAA. Ei huvita kirjoittaminen, ei mikään.

Siis tämä tavanomainen persemieliala, joka kuuluu joka syksy asiaan. Kun ulkona on kuraa ja paskaa, jota tulee sisään enemmän kuin ehtii siivota, ja vaikka siivoaisikin, niin uudet dyynit ja läikät odottaa siinä kohtaa, mistä koira nousee. Joo, koitanhan mä niitä kuivata ja putsata ulkoilun jälkeen, mutta se tuntuu kerta kerran jälkeen yhä vaan turhemmalta hommalta.

Kierukan poiston jälkeen mun PMS:t ovat muuttuneet kolmen viikon pituisiksi. Parina päivänä helpottaa ja kohta taas kiukuttaa ja vituttaa. Ärsyttää niin paljon, että sekin jo ärsyttää.

Eli ei mitään uutta täällä, blogihiljaisuus saattaa jatkua tai sitten se saattaa loppua :) Kirjoittelen, kun siltä tuntuu, mutta hengissä ollaan, ja elämä on päin persettä (taas vaihteeksi :)).

Ehkä taas aamulla on parempi mieli!