Onnistuin kaksi kertaa postaamaan pitkät liirumlaarumit taivaan tuuliin. Ai että sapettaa. Toisella kertaa olin olevinani ovela, ja copypastesin tekstin ennen julkaisua, mutta näköjään siinäkin voi epäonnistua, ja tekstiä tulikin kopioitua vain osa :D

Anyway, tässä se, mitä jäljelle jäi, en oikeasti jaksa kirjoittaa enää uudestaan.

Fiuh, olihan toiminnantäyteinen leffa :), mutta hyvä sellanen! Tykkäsin.

Juhannus siis meni vakaasta päätöksestä huolimatta päivän sään mukaisesti melko kosteasti. Tosin eka korkki taisi sihahtaa vasta siinä 23 maissa, mutta siitähän sitä sopi sitten jatkaa aamuviiteen asti. Oli kyllä ihan mukavaa, joskin baari ammotti tyhjyyttään, mikä nyt on ihan tyypillistä näin jussina pääkaupunkiseudulla. Mutta mikäs sen parempaa, kuin nauttia omasta ja vähän kavereidenkin seurasta :D Ja niin hullua, kuin se onkin, niin Vonkaaja sattui olemaan siellä baarissa. Samoin eräs seurueemme miehistä oli ehdottoman vakuuttunut siitä, että olen parasta mitä hänen elämälleen on tapahtunut. Ja toim. huom. tämän seikan hän havaitsi noin 5min. tuntemisen jälkeen. Great. Sokerina pohjalla, seurueeseemme kuului myös eksäni, jota tokikaan ei muut porukan jäsenet tienneet. Hihiteltiin yhdessä eksän kanssa niille jutuille, joskin olin ehkä aistivinani pienehköä mustasukkaisuutta...ei kyllä hyvä. Mutta ilta meni siististi ilman kummempia kriisejä.

Jussista siis toivuttu ja loma korkattu itselleni tyypilliseen tapaan buukkaamalla enemmän tekemistä, kuin vuorokauden tuntimäärät antaisi myöden. Rytmihän meinasi keikahtaa jo kertaheitolla päälaelleen, ja yöunet on jääneet melko vähiin. Niitä on sitten kuitattu päikkäreillä ja...no niin, ja oravanpyörä on valmis.

Eilen sentään menin inhimilliseen aikaan nukkumaan ja tänään pääsin sängystä ylös jo kymmenen jälkeen, mikä on vielä pari tuntia liian myöhään. Siitä huolimatta olen ehtinyt heilua imurin kanssa jo oikein huolella. Tuli siivottua ensin auto oikein perusteellisemman kaavan mukaan, ja kulutin siihen lähemmäs kolme tuntia. Sitten vielä pikasurinat kotona, ja siitä sitten päästiinkin siihen kohtaan, että lähdettiin sitä siskon vauvaa katsomaan. Voi elämä sitä suloisuutta kertakaikkiaan. En ole koskaan tunnustautunut kovin lapsirakkaaksi, mutta näemmä nuo verisiteet tekevät sen, että sisaren muksut ovat melkein yhtä ihania, kuin oma :D

Äsken vielä hilpasin pikku lenkin koirien kanssa, ja nyt sitten pitäisi miettiä, miten huomisen ohjelmoisi. Tekemistä on nimittäin luvassa, kun ensin vien vanhimman koirani reiluksi viikoksi hoitoon "kummiperheeseensä". Sitten tulee yksi kylävieras. Jossain välissä pitäisi ehtiä tekemään vähän ostoksia tulevan viikon reissua varten, joka siis suuntautuu Lehtimäelle koiraurheilun merkeissä.

Melkoista hellettä on luvattu sinne, ja hiki virtaa jo valmiiksi. Taannoisen ihohässäkän takia on nyt vaan pakko hommata kunnolliset aurinkovoiteet reissuun, onnistuin nimittäin tänään jo autoa puunatessani käräyttämään selkäni. Toivoton minä.

Huomisiltana olen sitten vielä luvannut vähän leikkiä kampaajaa, ja menen Nummelaan kaverille värjäämään parin ystävän hiukset, ja näytetään niille vissiin vähän saksiakin.

Ja pesutupakin pitäisi varata, että saa puhtaat vaatteet leirille mukaan....huhhuh. Taidan huokaista helpotuksesta, kun pääsen takaisin töihin :D

Jännittää muuten vähän, että mitä draamaa tuo leiri tuo tullessaan. Onkohan Kesämies siellä? Näin siitä villejä unia tässä eräänä yönä, ja ärsyttää nyt, ettei olla enää oikein väleissä. Ainakaan riittävän lämpimissä ;)