Ihana reissu alkaa olla jo pelkkiä muistoja, vaikka aikaa paluusta on kulunut vasta (jo!) kaksi viikkoa.

Jetlag oli oikeasti paha, krapula ilman viinaa. Mutta sen kummasti kesti, kun ajatuksissaan lensi aina vaan takaisin kaikkiin niihin ihaniin paikkoihin! En enää hetkeäkään ihmettele, miksi New Yorkin yksi tunnetuimpia turistisloganeita on "I ♥ NY". Allekirjoitan sen ihan satasella. Sydämeni jäi siihen kaupunkiin ja takaisin täytyy päästä. Nyt, heti, pian, edes joskus!

 Photobucket

Ihastuin kaupungissa sen kodikkuuteen, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Valtava suurkaupunki, ja silti tuntui siltä, kuin olisin ollut siellä aina. Ventovieraat ihmiset tervehtivät aamulla kaduilla, ja kaupunki sykki elämää.

Käveltiin paljon. Toki kävimme katsastamassa "pakolliset" nähtävyydet, kuten Empire State Buildingin, Vapauden patsaan ja muutaman muun. Moni paikka havahdutti yhtäkkiä tuttuudellaan, kuin olisi nähnyt sen aikaisemmin. Ja onhan ne nähty, ei varmaan ole sellaista kolkkaa Manhattanilla, joka ei olisi jossakin elokuvassa näkynyt.

Times Square oli vaikuttava jättiläismäisine valomainoksineen. Ihmisvilinä oli valtaisaa, mutta se ei häirinnyt lainkaan, päinvastoin. Elämää, ihmisiä, kohtaloita, kokemuksia!
 

Photobucket
Times Square - harmi, etteivät kuvat tee oikeutta!

Photobucket
Photobucket 

Photobucket Photobucket Photobucket

Kirjoittaminen laiskottaa, katselkaa kuvia :)

Minä keskityn selaamaan työpaikkailmoituksia rapakon takaa ♥