Lupasin kirjoittaa jonkun positiivisen postauksen seuraavaksi.

No, mitä luulette, onko tämä sellainen? Katinkontit
Jos keli on tuollainen vitunperse, ja ollut sellainen jo monta päivää, niin ei se ainakaan ole mitenkään positiivisesti vaikuttanut minuunkaan.

Vaikka onhan tässä kivojakin asioita tapahtunut.
Viikko sitten olin pitkästä aikaa suojelutreeneissä nuoremman koiran kanssa, ja treenit menivät oikein kivasti. Silloin oli kiva ilma, mukava tunnelma ja ennenkaikkea, treenit menivät loistavasti! Tuli taas intoa ja motivaatiota roppakaupalla.

Pääsiäinen meni suhteellisen rauhallisesti, joskin pahnanpohjimmainen meidän koiralaumasta aiheuttikin pariin otteeseen sydämentykytyksiä, ja ainakin kahteen otteeseen oli todella lähellä, ettei pieni karkulainen jäänyt auton alle. Surullista, se ei itse tajua kevättohinoissaan, että ei voi juoksennella miten sattuu keskellä vilkasliikenteistä autotietä, eikä karata porttien alta, eikä varsinkaan kotiovesta ihan miten sattuu...

Torstaina laitoin aamupäivällä ystävälleni kutsun parantamaan maailmaa viinilasillisen ääreen. Samaan hengenvetoon kutsuin myös toisen ystäväni paikalle, ja niin siis istuttiin iltaa meillä kolmen naisen kesken. Humala tuli ja vei mukanaan, ja saatiin idioottiajatus klo 2 yöllä lähteä baariin. Tietysti. Siinä sivussahan sitten kertaalleen se koirakin karkasi, ja metsästettiin sitä taksilla ympäri Vantaata..fiksua. Karkulainen saatiin kiinni, ja suunnattiin baariin.
Porukkaa oli aika paljon liikkeellä, ja kyllähän sitä kysyntääkin taas olisi riittänyt enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Mutta ei mulla ollut miehet mielessä, vaikka jatkoillekin mentiin, ja ihan mukavaa seuraakin oli mukana. Mutta minä mieluummin nukuin :)

Seuraava päivä menikin mukavasti krapulan kourissa, joskin ylitin itseni, ja sain hilattua itseni sinne treeneihin.

Muuten pyhät sitten menivätkin perinteiden merkeissä. Mutsilla käytiin syömässä, faijalla käytiin syömässä, ja siinähän se sitten olikin.

Nyt taas sitten tuijotellaan ulos sateiseen teollisuusmaisemaan, ja yritetään hokea mantraa, että "kyllä se tästä...".