No niin, josko sitä jaksaisi nyt taas vähän näpytellä :) Pitää varmaan joka lauseen jälkeen käydä tallentamassa erikseen, on meinaan harvinaisen turhauttavaa, kun tapahtuu "töktök" ja teksti on kadonnut bittiavaruuteen..grr.

Loma siis oli ja meni, ja kiva loma olikin. Tuli tehtyä vaikka mitä, eikä sittenkään yhtään mitään. Kronologisesti jos kerron, niin ekasta viikosta en enää muistakaan mitään, mutta se vietettiin suunnilleen kotosalla.
Seuraavalla viikolla lähdinkin sinne leirille, joka oli kyllä jälleen kerran oikein antoisa ja kiva. Yhdet semikännit taisin siellä vetäistä, eikä näin ollen ole mitään kännisekoiluja raportoitavana eikä sen puoleen mitään miesjuttujakaan. Jotain yrityksia oli vastapuolelta, mutta varatuilta (tietysti), ja vielä sellaisilta, joiden omat puolisot olivat mukana tuolla - joten ei kiitos. Toi koko leiri alkaa olemaan vähän jo tietynlainen korvike työpaikan pikkujouluille. Siellä on kaikki sallittua, ja yhteisen toverillisen hyvän nimissä kaikki noudattavat legendaarista sääntöä "what happens in Lehtimäki, stays in Lehtimäki" :D
Kelit oli arvatenkin loistavat, minun (ja koiran) makuun kyllä aivan liian kuumat.

Seuraavalla viikolla vietettiin kolme oikein kunnon löhöpäivää rantsussa, which was lovely! Samalla viikolla pinkaistiin möksälle elukoiden ja lasten kanssa, sekin oli ihanaa. Taas päiväksi kotiin, jonka jälkeen siirryin Päijät-Hämeen suunnalle muuttohommiin pariksi päiväksi.

Viime viikolla vielä mökkeiltiin isän luona Etelä-Karjalassa, joten Suomi tuli koluttua Lappia lukuunottamatta aika hyvin läpi.

Kotiakin ehdin vähän puunata ja siivota, ja nyt on taas kiva ♥

Miesrintamalla ei mitään uutta, yhden hepun kanssa olen kirjotellut meilejä. Tyyppi asuu Tampereella, eikä oikein innosta varsinaisesti, mutta ihan mukava kaveri kirjottelua varten. Se itseasiassa bongasi mut yhdeltä nettifoorumilta, ja laitteli sähköpostia sitä kautta ensin. Eli ainekset olisi ollut kasassa jotain kivaa romanttista seikkailua ajatellen. Ja kai se seikkailu olisi syntynytkin  jos siitä olisi ollut kiinni, mutta ei...mua ei vaan kiinnosta miehet, kai se on nyt siten hyväksyttävä. Ei kyllä sen puoleen naisetkaan, jos nyt joku erehtyi jotain sellaista luulemaan.

Valitan, tämän enempää ei ole sanottavaa. Kun ei tapahdu mitään, ei tarvii murehtia mistään eikä näin ollen tee mieli kirjoittakaan mistään :D