...kirjottelis, vaikka ei oo mitään sanottavaakaan. Aika totaalisen tyhjä pää, eikä viikonlopustakaan saanut revittyä irti mitään jännää.

Perjantaina vähän menokenkää vipatti, ja muksullakin oli yökyläkavereita, niin mielellään olisin lähtenyt vähän johonkin humppaamaan. Mutta kun ei löytynyt kaveria mukaan, niin hylkäsin suunnitelman.

Lauantain kannaltahan se olikin järkevä ratkaisu. Heräilin suht ajoissa, ja pääsin pitkästä aikaa luontoon koirien kanssa ihan päivänvalossa. Oli kivaa, mulla ja koirilla. Heittelin niille palloja ja patukoita lumikasojen päälle, ja niillä oli kerrassaan hauskaa. Jopa pikkukoirakin intoutui oikein urakalla reuhaamaan. Mulla oli kamerakin mukana, mutta unohdin ottaa yhtäkään kuvaa..

Edellisenä iltana olin sopinut kaverin kanssa, että lähden vähän shoppailemaan sen kanssa. Mentiin ostoshelvettiin kiertelemään kauppoja, itselläni oli suunnitelmissa uudet saappaat ja sitten sellaiset kotiverkkarit, kumminkin vähän siistimmät, joilla kehtaisi liikkua ihmistenkin ilmoilla tarvittaessa.
Löysin DinSkosta aivan ihanat saappaat, tai oikeastaan kahdetkin, mutta ne oli kyllä liian tyyriit mun kukkarolle :(. Näihin ihastuin ihan toden teolla, ja ajattelin kurkata, josko ensi viikolla Ruotsin myymälöissä näitä olisi. Sillä reissurahallahan ne sitten raaskisi ostaa. Olivat todella hyvät jalassa, piilotetun platform-pohjan ansiosta tuo korko ei tuntunut lainkaan pahalta. Lisäksi varren pituus oli juuri sellainen, mikä minun kintuilleni sopii, eli juuri tuohon polven alapuolelle. HALUAN NOI!!!

H&M:stä olisi löytynyt myös ne verkkarit, mutta ei sopivaa kokoa. Harvinaista herkkua muuten meikäläiselle, että koko XL on aivan liian suuri! M-koko olisi ollut passeli. En kuitenkaan jaksanut lähteä muualta noita hakemaan. Ostetaan sitten, kun tulee sopivat vastaan.

Yksi löytö tuli tehtyä! Vero Modaan eksyin taas ekaa kertaa moneen vuoteen, sillä niiden vaatteiden koot ovat olleet pitkään out of my scope, mutta nyt jonkin verran hoikistuneena rohkaistuin sinne siis menemään. Ja löysin aivan ihanat farkut, juuri sopivat (paitsi ikiongelma - vatsasta liian löysät, kun muuten istuvat hyvin, mutta se ongelma on korjattavissa vyöllä onneksi). Elämäni ekat slim-farkut vain hintaan 24,90 €, ja se on kyllä halpa hinta Onlyn farkuista. Samalla ostin myös hauskan topin (huom, M-kokoa sekin!).
Sen verran täytyy sanoa, että sain aivan harvinaisen hyvää palvelua! Käytännössä mulla oli oma myyjä, joka toi mulle sovitettavaksi läjäpäin farkkuja, erilaisia toppeja ja asusteita. Tuli jo vähän sellanen ahdistunut fiiliskin jossain vaiheessa, mutta sitten totesin, että nautitaan nyt! 

Eli siis saapas- ja verkkariostoksilta kotiuduin uudet farkut ja toppi muovikassissa (sekä kylkiäisenä tullut myslipatukka.. ). 

Looking forward to Stockholm shopping!!! (Pliis, pitäkää peukkuja, että noi himoitsemani saappaat löytyisi sieltä ilmaiseksi :D. Ne olisivat täydelliset näiden uusien farkkujen kanssa.)

Illalla sitten suuntasin vielä kaverilleni saunomaan ja leikkaamaan kaverin hiukset. Täytyy sanoa, että tuli ihan harvinaisen makeet. Värjäsin ne ensin violetinmustalla sävyllä, sen jälkeen leikattiin samanlainen malli, kuin tuolla väripurkin kannen mallilla. Aiempi hiustyyli oli perinteinen polkka. Tuli kyllä oikein onnistunut lopputulos, vaikka itse sanonkin! Ja "asiakaskin" oli tyytyväinen. Palkaksi sain maton , mikä puolestaan sopi mun makkariin kuin nenä päähän!

Eilen tuli sitten siivoiltua ensin vähän kotona, ja sitten treeneihin koirien kanssa. Muutaman tunnin tarvonta umpihangessa teki taas terää, ja tuli varmaan onneksi poltettua perjantainen laskiaispulla ja vitutukseen syöty puolen litran jäätelö samalla!

Illalla vielä shoppailukaverin kanssa kunnon lenkki koirien kanssa, ja siinähän se viikonloppu sitten olikin!

Kommentoikaapa mun kenkämieltymyksiä vähän? Onkohan noi astetta liian horatsut??