Ihana viikonloppu takana. Väsyttävä, mutta ikimuistoinen.

Sain parisen viikkoa takaperin yllätyskutsun U2:n keikalle, ja täytyy sanoa, että kyllä se oli tällaiselle pienelle, tavalliselle ihmiselle elämys vailla vertaa.

Mikään megafani en ole ikinä ollut, mutta ne tietyt kappaleet vaan kolahtaa. Oli ihan mahtavuutta päästä kuulemaan ne livenä. Kaikki ne, mitkä pitää sisällään upeita ja kipeitä muistoja. Beautiful Day, New Year's Day, Sunday Bloody Sunday jne. Melkein itkettää näin jälkikäteen, vaikka itse keikalla olinkin ihan lungisti.
Olihan se show aika hulppea, mun makuuni ehkä vähän liiankin. Kun kuitenkin miellän U2:n pienenä, sympaattisena irkkubändinä, joka soittelee hämyisissä pubeissa matalalla profiililla.
Se mataluus oli kyllä kaukana kaikesta, ja luultavasti kaikki, jotka oliva 10 km:n säteellä Olympiastadionista, saivat nauttia keikasta ainakin musiikillisesti.

Muutoin viikonloppu vierähtikin sitten koiraurheilun merkeissä, lähes aamusta iltaan. Illalla olin ihan rättipoikki, vaan nukkumaan en taas malttanut mennä ennen kuin puolen yön jälkeen. Armoton herätyskello pärähti poikkeuksellisesti jo neljältä, ja töissäkin on tullut oltua jo 4,5 h (klo nyt 10:12). Eli päivä on kohta pulkassa, viimeistään kolmelta lähden kotiin, ja aivan varmasti otan päikkärit ennen illan treenejä.

Treenien jälkeen pakko vielä mennä lenkille. Haluun nyt sulattaa nämä kesäkilot, ennen kuin tilanne ryöstäytyy käsistä, ja viikonloppuna oli jo viitteitä siitä ryöstäytymisestä pahan kerran! Tuli taas syöpöteltyä niin epäterveellisesti kuin mahdollista.

Ensi viikonloppuna taas koetellaan tätä pullahiirtä, kun on siskon tytön ristiäiset ja pöytää varmaan notkuu herkkuja sun muuta ihanaa.

Ai niin, sain kunnian olla sisarentyttäreni kummi. Arvokas tehtävä, kiitokset vanhemmille tästä luottamuksenosoituksesta <3

Ja kun tuli tuo amppari otsikossakin mainittua, niin kerronpa vielä sen, että sain tietämättäni ampiaisenpiston (taas). Luulin olleeni voittaja siinä kamppailussa, mutta illan kihelmöinti "taisteluareenalla", eli vasemman ranteeni tienoilla osoitti, että peli päättyikin ampiainen 1 - kujakissa 0. Perskule. Käsi on norsunjalan paksuinen ja kipeä :(