Oi, ihana aurinko! Ihmisen mieli kirkastuu ja elämä näyttää parhaat puolensa!

Minulla oli ensimmäinen lapsivapaa viikonloppu reiluun kahteen vuoteen. Oli ihan uskomattoman rentouttavaa ja ihanaa! Siis kertakaikkiaan nauttia vaan siitä ajasta, mikä on pyhitetty vain omalle itselleen.

Sain hurjasti aikaan viikonloppuna. Pistin olkkarissa järjestyksen uusiksi, vietin tuntikausia ulkona koirien kanssa ja muutenkin nautiskelin elämästä. Oli ihanaa, eikä edes tehnyt mieli mihinkään baareihin.

Lisäksi ilmoilla on pieni jännityksen poikanen, kun kuulin sattumalta, että meidän taloyhtiöstämme on vapautumassa samanlainen kaksio, kuin missä itse asun. Sillä erotuksella, että se on täysin remontoitu ja siinä on piha pellon suuntaan! V

Oi ihanaiset, pidättehän peukkuja, että vaihto onnistuisi!  Se olisi ihan täydellinen meidän pienelle perheelle. Suojaisa piha koirille ja kaikkea...ja mikä parasta, naapurusto pysyisi samana, ja kuitenkin elinolosuhteet nousisivat monella asteella.
Nykyinen kämppä kun on yhtiön ensimmäinen, eli kaikki roskienviejät, autoille menijät sun muut kulkevat siitä pihan ohi!

Voi hitsi, kunpa vaihto onnistuisi!!!

Melkein voisin sanoa, että olisin nyt tämän piristysruiskeen ansainnut!

Toivon tätä jopa enemmän, kun sitä, että saisin erään hakemani työpaikan...

Niin, tätä salaisuutta en ole kertonut vielä kenellekään, mutta laitoin tuossa pari viikkoa takaperin työpaikkahakemuksen Hesarissa olleen ilmoituksen innoittamana. Kyseessä on täysin erilainen ala, kuin jolla olen ikäni työskennellyt, joten en odottanut ihmeitä.
Pienimuotoinen ihme kuitenkin on se, että minut kutsuttiinkin haastatteluun viime viikolla! Eli olen ainakin hakemukseni perusteella onnistunut karsiutumaan kymmenen parhaan joukkoon kaikista 60:stä hakemuksen lähettäneestä. Se on kai jo jotain...
Nyt odotellaan sitten seuraavaa kutsua, jos on tullakseen. Eli kymmenestä haastatellusta kuusi pääsee jatkokierrokselle, ja heistä vielä kaksi kandidaattia sitten lähetetään psykologisiin testeihin. Kokonaisuuden perusteella sitten suoritetaan valinta näiden kahden väliltä.

Palkka siinä olisi jokusen satasen kyllä huonompi, kuin nykyisessä, mutta työ olisi mielekästä ja palkkaan tulee päälle täysi autoetu, ja auton hintakatto 40.000 eur. Joten ei mikään kehnompi diili sinänsä. Joten voisin joutua ehkä jopa harkitsemaan alan vaihtoa, jos sellainen mahdollisuus tulisi.

Mutta ans kattoo nyt. Ainakin ihan ensisijaisesti toivon, että joku jossain kuulisi rukoukseni, ja tuo kämpän vaihto onnistuisi.